Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη γιορτή


Για δεύτερη χρονιά φέτος, ο σύλλογος γονέων του σχολείου μας οργάνωσε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά. Σύμμαχος του συλλόγου ήταν και ο καλός καιρός που επέτρεψε στα παιδιά, αλλά και στους γονείς τους, να χαρούν τον ήλιο και να διασκεδάσουν.
Ο ταχυδακτυλουργός με ένα συμμαθητή μας

Για τα μικρά παιδιά υπήρχε ταχυδακτυλουργός και...
   ... Άγιος Βασίλης.Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε και την αξιόλογη προσπάθεια του συλλόγου για να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας, που αυτές τις μέρες δοκιμάζονται. Αντί χρημάτων, συγκέντρωσε τρόφιμα, τα οποία  παρέλαβε ο πατέρας Αντρέας από την ενορία μας (Αγία Τριάδα).
Ο πατέρας Αντρέας μιλάει στους μαθητές και τους γονείς τους1 σχόλιο:

  1. Ωραία γιορτή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή